Fredag 29 september 2017: Take Queer (nattklubb med HBTQ-tema)

“All kärlek är bra kärlek”.

Entré: 120 kr inkl. garderob (i dörren från kl 22.00)
Ålder: 18 år
Nattklubb: kl 22-02
Entrén stänger: kl 01.30

Kommande datum: 4/11, 9/12, 27/1, 23-24/3, 26/5

Webb: https://www.facebook.com/TQclub/

Lördag 30 september 2017: Blues Caravan 2017

Kl 21.30: BLUES CARAVAN 2017 – BLUES GOT SOUL

Take a floor-filling London soul man. Add a golden-voiced Southern States storyteller. Throw in a fast-rising Philadelphia based singer/saxophonist.

Then hold on to your hats. The legendary Blues Caravan is coming to your town in 2017 – with a three-artist bill that promises fireworks.

Give it up for Vanessa Collier, Big Daddy Wilson and Si Cranstoun!

Biljetter: 260 kr (Burmans Musik, Biljettcentrum.com och Tickster.se)

I dörren: 300 kr (från kl 18.00)

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.30)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 20.00 – 23.00
Stängning kl 00.00.

Webb 1: https://www.facebook.com/umea.bluesforening
Webb 2: https://www.facebook.com/bluescaravan/

Lördag 7 oktober 2017: Blues Jam

Under Blues Jam möts unga och gamla, amatörer och proffs för att under ytterst avspända former musicera tillsammans. Ta med en vän, ett instrument eller bara ditt goda humör och njut en stund av det goda i livet.

Musiker får gärna gå in och föranmäla sig på webbformuläret på Rockoblues.se!

Ålder: 18 år

Inträde: Fri entré!

Musik: kl 13-17 (vi öppnar kl 12.00)

Bord: Fri placering fram till kl 17, bordsbokning från kl 17.30

Matmeny: Kvällens paj med blandsallad och aioli, 100 kr. Kycklingwok med ris och blandsallad serveras kl 13-17 för 120 kr.

Kommande datum: 11/11, 16/12

Webb: https://www.facebook.com/Rockoblues/

Fredag 13 oktober 2017 [MAKE IT SOUND]: Cordovas (US) och Rossco Galloway (SCO)

KL 21.30: Cordovas (US), 2 * 50 minuter

Man tar en del Laurel Canyon – LA 1969, en del The Band – Woodstock 1970 och en del Grateful Dead – San Francisco 1971. Det är ett av rockhistoriens mest magiska recept som tusentals band försökt koka sin egen soppa av och som lika många har misslyckats att få tillnärmelsevis lika välsmakande som originalen. Fram till nu. Cordovas visar med till synes obegränsade musikalitet och hundraprocentig feeling att det är skickade för att förvalta och utveckla amerikana-musikens kanske allra ädlaste och finaste arv.

Med låtar som går direkt på knock och en stämsång man inte hört sedan 70-talet släppte “projektet” Cordovas en skiva helt själva 2012, som få fick höra och ännu färre fick se live. De 1000 skivorna som trycktes sålde slut omedelbart på den en enda turné bandet genomförde och vi var en hel del nyförälskade fans som med sorg förstod att det nya favoritbandet egentligen inte finns och att det förmodligen aldrig kommer bli ett band som man kan få uppleva och följa.

Men så helt plötsligt börjar ett rykte spridas om att det är ett Cordovas ute på de amerikanska vägarna, som är helt hysteriskt bra och som vi bara måste lyssna in. Det visar sig att den tre år långa trädan bara har varit den tid som det musikaliska geniet och bandets ledare Joe Firstman behövt för att kunna bygga vidare och slutföra visionen om att skapa världens bästa band

KL 20.30: Rossco Galloway (SCO), 1 * 50 minuter
En av våra favoritartister, och en av Västerbottens bäst bevarade hemligheter. En singer/songwriter från Edinburgh i Skottland som träffade kärleken i Skellefteå och hittade hem. En skönsjungande hybrid av Trainspotting och Torgny Lindgren som kan sätta vilket hjärta som helst i brand. Se fram emot ett gig full av modern folkmusik, old school irish, country, blues och rock and roll. Ikväll tar han sin sin drömska eskapism och magiska röst till Droskans scen!

KL 19.00: Peter Qvist, 2 * 40 minuter

Låt oss presentera den coolaste och snyggaste country- och americanatrubaduren Sverige skådat: Front Porch Trios Peter Qvist! 19-20.30 kommer han köra akustiska tolkningar av allt från Ryan Adams till Townes Van Zandt. Bättre blir det helt enkelt inte!

Biljetter: 210 kr (Burmans Musik från den 1 september)

I dörren: 230 kr (från kl 19.00)

Vi vill att fler ska kunna njuta av god mat och bra musik. Därför introducerar vi nu “Eat to beat!” på våra “Make it Sound”-arrangemang. Kom före 19.00 och ät middag. Då ingår entrén (värde 200 kronor) till konserten kl 21. Dessutom alltid skön musik i högtalarna valda av kvällens artister 19-21. Vi serverar bland annat tacosbuffé, grillbuffé och “Black Rock Grill” – succékonceptet där gästerna grillar kött, fisk eller vegetariskt på varma lavastenar själva vid borden.

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.30)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 20.30 – 00.00
Stängning kl 01.00.

Webb: http://www.cordovasband.com/

Lördag 14 oktober 2017: OUT OF STEP #8 med Lastkaj 14, Lycka Till och Sista Brytet

Välkommen till OUT OF STEP #8 –
Umeå Klubben för Punk, Indie, Garage och alternativ musik.

Lastkaj 14 – the Band
Bandet som gett ett ansikte till den nya svenska folkhemspunken. Trallpunk i dess mest ärligaste form!

https://lastkaj14.bandcamp.com/

Lycka Till
Politisk melodisk punkrock med Sveriges mest ursinniga texter. Värmer upp inför gigget med en ny skiva, turné-kassett och USA-turné.
https://lyckatill.bandcamp.com/

Sista Brytet
Bra poppunk från stan. Har kallats umeå´s Rancid men influenserna är lika mycket Clash, Steve Adamyk Band och KSMB.
https://sistabrytet.bandcamp.com/

Mer info kommer inom kort

DATUM: 14 Oktober
TID: 21.00 – 02.00
PLATS: DROSKAN
PRIS: 120kr / Student: 100kr
ÖVRIGT: 18-års åldersgräns (sorry kids). För mer information: klubboutofstep@gmail.com.

OUT OF STEP #8 presenteras i stolt samarbete med ABF Umeåregionen & Musikhuset-ABF Umeå

Webb: https://www.facebook.com/events/1938295953076255/

Fredag 20 oktober 2017 [MAKE IT SOUND]: Hellsingland underground, Karavan och Starshooters United

KL 22.30 (2 * 50 minuter)

Hellsingland Undergrounds vision har sedan starten varit att skapa musik med djup och lång livslängd. Mytbildningen runt bandet startade redan sommaren 2006, efter deras första spelning på en olaglig festival mitt ute i skogen i Hälsingland, där spritförsäljningen skedde direkt från 10-litersdunkar. En myt som bara växt och utvecklats för varje platta.

Tidigare recensioner har hyllat bandets produktion, de självutlämnande texterna, harmonierna och den spel- och musikglädje som hörs i allt de gör. Lekfullhet, ett maffigt sound, men ändå fyllt av eftertänksamhet. Hellsingland Underground har uppvisat seriositet utan att vara pretentiösa. Kanske beror det just på väntan, jakten på drömmen och åren av verklighet däremellan.

2016 släppte de sitt tredje album, ”Understanding gravity” vilket är en skiva som fått grymma recensioner såväl i Sverige som ute i världen, och den har satt ytterligare fart på en redan lysande karriär. Missa inte ett av landets absolut bästa liveband!

KL 21.30 (1 * 50 minuter)

Karavan startade upp i Hälsingeskogarna under vintern 2015 och har sedan dess gungat höfter och svajjat lugg runt om i mellersta och norra Sverige; detta blir deras Umeå-premiär!

Dom blandar tunga, svängiga blues-riff och dimmiga melodier med proggig grooverock och svensk skönsång! Under hösten 2016 släppte dem sin debut-sjua på Chatterbox Production

kl 21.00 (1 * 25 minuter)

Starshooters United.

ENTRÈAVGIFT

Biljetter: 170 kr (Burmans Musik från den 1 september)

https://www.facebook.com/burmansmusik/

I dörren: 200 kr (från kl 19.00)

Vi vill att fler ska kunna njuta av god mat och bra musik. Därför introducerar vi nu “Eat to beat!” på våra “Make it Sound”-arrangemang. Kom före 19.00 och ät middag. Då ingår entrén (värde 200 kronor) till konserten kl 21. Dessutom alltid skön musik i högtalarna valda av kvällens artister 19-21. Vi serverar bland annat tacosbuffé, grillbuffé och “Black Rock Grill” – succékonceptet där gästerna själva grillar kött, fisk eller vegetariskt på varma lavastenar vid borden.

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.30)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 21.00 – 00.30
Stängning kl 01.00

Webb 1: http://hellsinglandunderground.com/
Webb 2: https://www.facebook.com/karavanen/

Fredag 27 oktober 2017: Chris Hiatt (USA)

Kl 21.15: CHRIS HIATT

Chris Hiatt är kanske mest känd här för sina tolkningar av Stevie Ray Vaughan. Men han är i själva verket en mycket mångfasetterad och oförutsägbar musiker som behärskar en rad olika stilar allt från en melodiös rock inte helt olik “westcoast” via pop och gammal klassisk soul till blues. Men räkna med att det i första hand blir blues och bluesrock så det ryker!

Chris Hiatt trivs mycket bra i Sverige. Den här turnén är den sjuttonde i ordningen. Och han ser alltid mycket fram emot att få komma tillbaka till Umeå och träffa sina svenska vänner igen.
Bandet bildades 1992 som Chris Hiatt and Cold Shot men presenterar sig numera kort och gott Chris Hiatt. Med sig på turnén har Hiatt trummisen Alan Elam och basisten Stevie G.

Biljetter: 260 kr (Burmans Musik, Biljettcentrum.com och Tickster.se)

I dörren: 300 kr (från kl 18.00)

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.15)

Kl 20.00: DET ÄR KÄRLEK / DAVID WINGREN

Det är kärlek är romantisk komedi och sunkig splatterfilm i samma kaka. Kärlek och allvar. Tyngd och förvirring. Lust och glädje. För mycket och för lite av allt på samma gång. Ingen lämnas oberörd av Sveriges minsta dödsorkester! Det är kärlek.

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 20.00 – 23.00
Stängning kl 00.00.

Webb 1: https://www.facebook.com/umea.bluesforening
Webb 2: http://www.chrishiatt.com/
Webb 3: http://www.detärkärlek.se/

Fredag 3 november 2017: Willy Tea Taylor (USA)

Willy Tea Taylor (US): kl 22.00 – 00.00

Det finns många som Willy Tea Taylor, ensamma män – eller kvinnor – med hjärtat på utsidan, ett inmurat underifrånperspektiv och en hel hög med historier som bara måste berättas. Ibland är det uppenbart varför somliga sticker ut, i andra fall är det svårare att exakt sätta fingret på vad det är som gör att deras uttryck dröjer sig kvar.

Med Willy Tea Taylor, en tillbakalutad traktortomte och livsfilosofisk farmare från Oakdale i Kalifornien, är det lite både och. Man behöver inte lyssna länge för att fatta att snubben med jätteskägg och snickarbyxor är en exceptionell låtskrivare och därutöver en småhafsig hejare på sin väderbitna fyrsträngade akustiska gitarr. Men det är långt ifrån alltid som det räcker. Det måste till något mer.

Det här är rösten kommer in. Taylor har ingen perfekt röst. Den har ett djup men är lite härjad, om än på ett vackert vis. Framför allt har den en lugnande effekt på lyssnaren. Det kan vara dess mänsklighet, dess lugn och värme, dess vetskap om den tunna linjen mellan glädje och sorg, dess förstånd. Det kan också vara att den över huvud taget finns.

Likt föregångare som Townes Van Zandt, Guy Clark, John Prine, Blaze Foley och Lyle Lovett ägnar sig Willie Tea Taylor åt folkcountry med närhet till såväl blues som gamla gospelhymner. Han är en storyteller med glimt i ögat, spiritualitet i själen och en softness för det där lilla i vardagen som gör livet stort: att leka med sitt barn, en stärkande liten slurp whiskey då och då, livslång vänskap, ett par rejäla boots.

Han vill inte vara någon annan. Han är inte perfekt, men han är komplett. Han begär inte mer, han är antitesen till börs- och bankfolk. Han är stolt över vem han är, ännu mer stolt över att få leva bland oss andra. Han är poet, lantbrukare och flink fingerplockare – i vilken ordning spelar ingen roll för vare sig honom eller den som lyssnar. Han är det. Det är det viktiga

Front Porch Trio (Swe): kl 20.45 – 21.45

Ett av Sveriges nu absolut bästa band, alla kategorier, som med sin southern rock och down-home country lägger ribban för den amerikanska scenen högt och stadigt! Frontmannen och sångaren, Peter Qvists röst får det hårdaste hjärta att mjukna, och tillsammans levererar denna trio grymt sväng som gör det omöjligt att sitta stilla!

Rossco Galloway (SCO): kl 19.00 – 20.30

Han är tillbaka, och denna gången med 90 minuters Bob Dylan-tolkningar. Se fram emot att njuta av John Wesley Harding, Tombstone Blues och ett gäng andra låtar signerat Dylan till buffén under Rosscos mäktiga ‘Bobathon’

Biljetter: 200 kr (Burmans Musik från den 2 okt)

I dörren: 220 kr (från kl 19.00)

EAT TO BEAT!
Vi vill att fler ska kunna njuta av god mat och bra musik. Därför introducerar vi nu “EAT TO BEAT!” på våra “Make it Sound”-arrangemang!

Kom före 19.00 och ät middag. Då ingår entrén (värde från 200 kronor) till konserten kl 21.00. Dessutom alltid trubadur eller skön musik i högtalarna valda av kvällens artister under buffén, 19-21

Vi serverar bland annat tacosbuffé, grillbuffé och “Black Rock Grill” – succékonceptet där gästerna själva grillar kött, fisk eller vegetariskt på varma lavastenar vid borden

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.00)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 19.00 – 00.00
Stängning kl 01.00.

Lördag 4 november 2017: Take Queer (nattklubb med HBTQ-tema)

“All kärlek är bra kärlek”.

Entré: 120 kr inkl. garderob (i dörren från kl 22.00)
Ålder: 18 år
Nattklubb: kl 22-02
Entrén stänger: kl 01.30

Kommande datum: 9/12, 27/1, 23-24/3, 26/5

Webb: https://www.facebook.com/TQclub/

Lördag 11 november 2017: Blues Jam

Under Blues Jam möts unga och gamla, amatörer och proffs för att under ytterst avspända former musicera tillsammans. Ta med en vän, ett instrument eller bara ditt goda humör och njut en stund av det goda i livet.

Musiker får gärna gå in och föranmäla sig på webbformuläret på Rockoblues.se!

Ålder: 18 år

Inträde: Fri entré!

Musik: kl 13-17 (vi öppnar kl 12.00)

Bord: Fri placering fram till kl 17, bordsbokning från kl 17.30

Matmeny: Kvällens paj med blandsallad och aioli, 100 kr. Kycklingwok med ris och blandsallad serveras kl 13-17 för 120 kr.

Kommande datum: 16/12

Webb: https://www.facebook.com/Rockoblues/

Fredag 17 november 2017: Hannah Aldrige (USA) w. Jetbone (SWE)

Kl 21.30-23.30: Hannah Aldridge (US)

I samband med debutplattan »Razor Wire« (2014) beskrevs Hanna Aldridge som Muscle Shoals egna Americana-prinsessa. Med nya, efterlängtade plattan »Gold Rush« skulle vi vilja påstå att hon definitivt kliver upp på tronen! Från september till sent november kommer hon för en lång turné i hela Europa. Många av dom för den Skandinaviska publiken. Det minst sagt lyckade live-samarbetet med svenska Jetbone fortsätter och tillsammans ska de hälla bensin på den brasa de redan satt rejäl pyr på!

Det där med Muscle Schoals drottning låter snyggt, fast det stämmer inte riktigt. För det första bor Hannah inte kvar i Muscle Shoals. Hon har flyttat till Nashville där hon även spelat in »Gold Rush«. För det andra är hon inte på något sätt enbart ett lokalt fenomen. Hannah Aldridge har inte bara gjort avtryck i Alabama och Tennessee. Hon är en artist av internationell kaliber och det är rent av så att hon hittills spelat live mer i Europa än på hemmaplan.

Däremot så visar Hannah med “Gold Rush” att hon väldigt mycket kan beskrivas som en musikalisk syster till Jason Isbell som är bördig från samma stad. Det är ett pärlband av direkta och kraftfulla sånger som passar lika bra i arena-dräkt som nedtagna på en liten scen med bara Hannah och gitarr. “Gold Rush” är inspelad i Creative Workshops i Nashville och är producerad av Jordan Dean och M. Allen Parker.

Den omisskännliga southern soul-nerven som var så uppenbar på »Razor Wire« finns kvar på »Gold Rush«, men har spetsats med en rock-edge som får den tio spåren att fullkomligt gnistra och spraka av energi, svett och vilja. En stolt och kompromisslös attityd präglar hela plattan. Hannah Aldridge är en jäkligt bra musiker, och hon vet om det. Take it or leave it!

KL 20.30-21.15: Jetbone (SWE)

Efter sex år och två fullängdare har Sundsvalls, fortfarande oförskämt unga, Good Time Rock´n´Roll-hjältar JETBONE hittat sin identitet och bestämt sig att helt satsa på bandet och musiken. Jetbone vill nå stjärnorna, och dom vill göra det på sitt sätt. Håll i er nu… grabbarna i bandet har sagt upp både jobb och lägenheter, köpt en turnévan och bestämt sig för att göra två hundra gig fram till 2018!

“Vi vill visa upp oss för så många som möjligt och på så många platser som möjligt” säger bandets basist och ena leadsångare Gustav “Gurten” Sjödin, som hela hösten spelat med Doug Seegers. “Vi vet att vi redan är ett av de bästa livebanden man kan se, men ett mål med THE 200 TOUR är att göra oss till det allra bästa!” fortsätter Gustav.

Biljetter: 210 kr (Burmans Musik från den 1 oktober)

I dörren: 230 kr (från kl 19.00)

EAT TO BEAT!
Vi vill att fler ska kunna njuta av god mat och bra musik. Därför introducerar vi nu “EAT TO BEAT!” på våra “Make it Sound”-arrangemang!

Kom före 19.00 och ät middag. Då ingår entrén (värde från 200 kronor) till konserten kl 21.00. Dessutom alltid trubadur eller skön musik i högtalarna valda av kvällens artister under buffén, 19-21

Vi serverar bland annat tacosbuffé, grillbuffé och “Black Rock Grill” – succékonceptet där gästerna själva grillar kött, fisk eller vegetariskt på varma lavastenar vid borden

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.30)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 20.30 – 23.30
Stängning kl 01.00

https://hannah-aldridge.com/

Torsdag 23 november 2017: Elvis-afton med Little Gerhard och Linda Gail Lewis (USA)

Här får ni hela eran av Elvis karriär med två musiker som har träffat Elvis personligen: Little Gerhard (som firar 60-års jubileum som musiker) och Linda Gail Lewis (USA).

Övriga musiker:

Göran Engman
Micke Finell
Rolf Rolfsson
Larre Berglund

Biljetter: 270 kronor på Burmans Musik (från den 1/10)

Entré: 300 kr (i dörren från kl 17.30)
Ålder: 18 år
På scen: kl 20.00
Stängning: kl 22.00

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 20.00)

Webb 1: https://www.facebook.com/Little-Gerhard-361920324013429/
Webb 2: http://www.lindagaillewis.com/

250 :- i förköp, 300 :- vid dörren?

Lördag 9 december 2017: Take Queer (nattklubb med HBTQ-tema)

“All kärlek är bra kärlek”.

Entré: 120 kr inkl. garderob (i dörren från kl 22.00)
Ålder: 18 år
Nattklubb: kl 22-02
Entrén stänger: kl 01.30

Kommande datum: 27/1, 23-24/3, 26/5

Webb: https://www.facebook.com/TQclub/

Lördag 16 december 2017: Blues Jam

Under Blues Jam möts unga och gamla, amatörer och proffs för att under ytterst avspända former musicera tillsammans. Ta med en vän, ett instrument eller bara ditt goda humör och njut en stund av det goda i livet.

Musiker får gärna gå in och föranmäla sig på webbformuläret på Rockoblues.se!

Ålder: 18 år

Inträde: Fri entré!

Musik: kl 13-17 (vi öppnar kl 12.00)

Bord: Fri placering fram till kl 17, bordsbokning från kl 17.30

Matmeny: Kvällens paj med blandsallad och aioli, 100 kr. Kycklingwok med ris och blandsallad serveras kl 13-17 för 120 kr.

Kommande datum:

Fredag 26 januari 2018: David Ramirez (USA) w. Yellowstone (SWE)

Kl 22.00 – 00.00: David Ramirez (Austin, US)

Livet som resande låtskrivare är ganska lätt att romantisera, men när David Ramirez rullade in över 40.000 mil i sin Kia Rio från 2006 så började nymodigheten att falna. ‘Man lär sig mycket när man är ensam och isolerad’ som Ramirez uttryckt det, då han tills nyligen turnerat helt själv – utan band, manager eller något som helst sällskap. Det har gått tre år sedan insikten att den konstanta ensamheten på vägarna och gjorde det svart att knyta an till människor utanför turnerandet.

Med tredje skivan ‘Fables’ (Sweetworld Records/Thirty Tigers), tog Ramirez ett par steg mot både personlig och musikalisk mognad. Han hade först svårt att få ihop inspelningarna och övergav projektet efter två år, tog ledigt och försökte hitta fokus igen. Med en nyfunnen mogenhet och klarsynthet så reste Ramirez till Seattle för att jobba med vännen Noah Gundersen som producent, och resultatet är det personligaste album han gjort. ‘Fables’ var en samling förtrollande berättelser i en musikalisk ådra vi på senare år mest känner igen från Jason Isbell, Ryan Adams och Jesse Malin. Efter flera års turnerande som förband till bland annat nämnde Gundersen, Shakey Graves och Joe Pug så gav sig Ramirez ut på vägarna på egna ben, och vi fick även ett åtta datum långt besök i Norden.

I början av september kom uppföljaren ‘We’re Not Going Anywhere’ som tar sitt avstamp i ‘Fables’ folk-igare tongångar, men drar mer åt Americana-country-soul. Ett album som med sina, återigen, naket personliga berättelser passar utmärkt för timmarna kring midnatt.

KL 21.00 – 21.45: Yellowstone Worries (SE)

Biljetter: 180 kr (Billetto.se från den 22 september och Burmans Musik i Umeå från den 1 oktober)

Webb 1: https://billetto.se/sv/e/david-ramirez-us-and-yellowstone-worries-se-biljetter-218390
Webb 2: https://www.facebook.com/burmansmusik/

I dörren: 200 kr (från kl 19.00)

EAT TO BEAT!
Vi vill att fler ska kunna njuta av god mat och bra musik. Därför introducerar vi nu “EAT TO BEAT!” på våra “Make it Sound”-arrangemang!

Kom före 19.00 och ät middag. Då ingår entrén (värde från 200 kronor) till konserten kl 21.00. Dessutom alltid trubadur eller skön musik i högtalarna valda av kvällens artister under buffén, 19-21

Vi serverar bland annat tacosbuffé, grillbuffé och “Black Rock Grill” – succékonceptet där gästerna själva grillar kött, fisk eller vegetariskt på varma lavastenar vid borden

Musikpant: Ja (de gäster som bara vill äta och sen gå före spelningen börjar får lämna sin legitimation i entrékassan eller betala in sig. Legitimation och erlagd entréavgift återlämnas alternativt återbetalas vid hemgång före kl 21.00)

Åldersgräns: 18 år
På scen: kl 21.00 – 00.00
Stängning kl 01.00.

Webb 3: http://www.davidramirezmusic.com/
Webb 4: https://www.facebook.com/events/133014237331085/

BOKA BORD: 090 - 13 55 88
veckans lunchmeny